De wereld van het web zit vol met specifieke karakters en met veel verlangen (en tijd) om te doen en vandaag ontmoeten we een klassieke gameshacker die reageert op de naam van Toruzz, die een versie van Super Mario Land 2 volledig gekleurd en ook met een aantal extra functies.

Voor degenen die het zich niet herinneren Super Mario Land 2 Het kwam uit in het verre 1992 gameboy en het was het debuutspel van een van Mario's iconische vijanden, namelijk Wario.

De ROM, naast het toevoegen van kleuren aan het spel (en dat alleen al zou voldoende zijn geweest), raakt enkele aspecten van het spel aan, met de poging om het opnieuw in balans te brengen, maar voegt vooral Luigi toe als een speelbaar personage.

Het project werd genoemd Super Mario Land 2 DX, op de valse lijn van eerdere projecten zoals Super Mario Bros. DX en Mario Kart 8 DX.

Hoelang duurt het deze keer? Nintendo om zijn banhammer over deze titel te halen?

We accepteren weddenschappen, ondertussen laten we je over aan de trailer van de ROM.