Als je een fan bent van Gran Turismo en nog steeds het hoofdstuk speelt voor PlayStation 3, weet dat Sony het duwt je om door te gaan naar de nieuwe generatie. op Officiële site di Gran Turismo 6in feite heeft het Japanse bedrijf dat aangekondigd van 28 maart 2018 zijn de online gameservers gesloten.

Hoewel online gokken niet langer beschikbaar zal zijn, kunnen spelers dit wel concurreren echter in singleplayer, maar zonder de functies te gebruiken die internet gebruiken. Verschillende toespraak voor i DLC in plaats daarvan, die online zal worden gebruikt met het voorrecht dat deze zijn geweest gedownload voor de 31 januari.

Daarnaast beveelt Sony aan besteed alle in-game-tegoeden voordat online-services zijn gesloten de 28 maart, omdat ze later niet kunnen worden gebruikt en onnodig in hun profiel zouden blijven.