Er zijn geruchten dat ze er in januari een willen hebben Nintendo Direct tijdens welke het Japanse softwarehuis nieuwe titels zou aankondigen Schakelaar; op dit moment is er geen officiële informatie maar Amazon heeft misschien onthuld dat er enige waarheid is.

Voordat de hele zaak was verwijderd, had de bekende e-commerce-site zelfs gepubliceerd een lijst van well-18-spellen met gerelateerde pagina's, zonder uiteraard enige titel of informatie, maar met de enige bewoording "aangekondigd tijdens de recente Nintendo Direct". Al deze pagina's zijn nu verwijderd, wat zou kunnen duiden op een fout van Amazon of de snelle correctie van iets dat niet onthuld mag worden.

We zijn nu in januari, we zullen zien of in deze weken Nintendo zal eigenlijk een nieuwe Direct aankondigen waarin hij ongepubliceerde titels voor de Japanse hybride console zal aankondigen.