Hier zijn we. Ook voor dit jaar is het moment aangebroken. De 6 januari van de 2016 de PDV-site heropent zijn deuren voor de derde keer, met nieuwe trainingen en nieuwe doelen. Vandaag, 6 januari 2018, van die training zijn we slechts twee (ik en de geliefde Accattino), maar de doelstellingen worden nog steeds bereikt dankzij de komst van vele en zeer bekwame editors. We waren begonnen in 5, nu zijn we 8. We tilden de foto en uiteindelijk vuurden we de goede cartridge. In dit opzicht is dit jaar zeker het jaar geweest van het keerpunt. Laten we het samen bespreken ...

Als een site hebben we bereikt wat het meest gewenste doel was: voer Google-feeds in. Nu zijn we altijd op het stuk en hebben we het aantal dagelijkse items aanzienlijk verhoogd. Als dit zou kunnen gebeuren, is het dat wel dankzij de nieuwe bewaker wat nieuw en kostbare levensbloed heeft gegeven aan het project.
de Accattino het is nu een absoluut referentiepunt voor de polen van heel Italië en hoe polijsten Ik probeer de vlam van discussie en vlammen levend te houden.

Dit jaar hebben we toegewezen de eerste prijs "Laten we het hebben over videogames" op de Svilupparty van Bologna, een volledig Made in Italy-evenement waar onze onafhankelijke ontwikkelaars hun creaties toonden. Het was een grote stap voorwaarts in de richting van een wereld, die van Indië, die we altijd hebben geprobeerd te sponsoren en waardevol te zijn.

De Pdv-prijs gaat momenteel naar het ontbijt met broodjes met worst en ui (en bier). #svilupparty2017

Publiée par We hebben het over videogames op Zaterdag mei 20 2017

Als een gemeenschap, we hebben belangrijke stappen voorwaarts gemaakt en dat maakt ons legitiem tot de belangrijkste in Italië. de POV Officiële groep Het gaat geweldig en kuiert elke dag memen van de hoogste kwaliteit. Eerst waren we een referentiepunt voor Italiaanse RUST-spelers met onze aangepaste server. Nu hebben we de eer om als enige in PUBG aangepaste servers te kunnen maken en wekelijks met de zijne samen te werken officiële Italiaanse gemeenschap.
We hebben de samenwerking met Discord geformaliseerd, waardoor veel gebruikers een gratis service van hoge kwaliteit hebben die de community versterkt.

We komen dan op de dank. Laten we beginnen met diegenen achter de schermen. Dank aan onze "Operator", technische alwetende en productieve flogger: Maurizio alias Maxx. Dank aan de onze Social Media Manager, steeds efficiënter en steeds zwaarder: Valerio.
Een tweede dank aan iedereen het team van redacteuren: Cosimella aka Accattino, Francesco, Elena, Tullio, Damiano, Vincenzo en Giuseppe aka Siral.
Dank aan Francis, dat als een galactische megadirecteur uiteindelijk niet zo slecht is (laat het vuile werk aan Maxx over).

Bedankt, tot slot, voor jullie allemaal voor de continue ondersteuning waarmee je de site, de community, het YouTube-kanaal ondersteunt. Zonder u zou ons werk nutteloos en onbevredigend zijn.
Onthoud dit, wij doen het voor jou, als ***********.