Vergeet niet dat er enige tijd geleden sprake was van één gdr open wereld in ontwikkeling uit het Forza-onderzoek? Nou dat spel zou kunnen zijn Fable 4.

Volgens een gebruiker van ResetEra, site erg vergelijkbaar met NeoGAF, sommige titels Xbox One is door ontwikkelaars gelekt via de Xbox Live API.

Zoals gerapporteerd door WCCFTech, de voormalige ontwikkelaar voor Xbox deelde niet alle details van het lek, maar hij liet doorschemeren dat het was: dreigende bèta van Sea of ​​Thieves en 3 Crackdown, Perfect Dark ontwikkeld door The Coalition en een coöpcampagne voor vier 3 Crackdown-spelerseen Forceer Horizon ingesteld in Japan, Age of Emires 4, een Halo-modus met een groot aantal spelers, iets dat te maken heeft met Mechs ... en een project in Albion met een codenaam "Wijsheid" ontwikkeld van een team in het Verenigd Koninkrijk.

Natuurlijk, omdat we te maken hebben met een "willekeurige" persoon op het internet, hebben we het niet over een betrouwbare bron. WCCFTech heeft dit probleem echter opgelost en heeft een lijst samengesteld van onderzoeken die werken aan games die door Microsoft zijn gepubliceerd en die erin geslaagd zijn om Down Williamson, voormalig ontwikkelaar van Lionhead, te laten zeggen dat er geen teams in Brighton zijn met middelen voor dit werk. Williamson voegde eraan toe dat hij al zou identificeren wie aan Fable 4 werkt, wat bewijst dat het gerucht serieus wordt genomen binnen de branche.

Dus het lijkt aannemelijk dat dat zo is Speelplaatsspellen. WCCFTech wees er echter op dat toen Playground begon aan te nemen voor het project, hij zei dat hij aan het werken was aan een "volledig nieuwe" RPG. Wat zou kunnen suggereren dat het een nieuwe IP was. Maar de keuze van de woorden is in dit geval niet bijzonder bepalend. Waarschijnlijk heeft Microsoft voorgesteld om aan Fable te werken nadat ze de mogelijkheden van het team hadden gezien. Ter bevestiging van de koersverandering hebben we de woorden "helemaal nieuw" uit de nieuwste werkaanbiedingen van het team verdwenen.

Ik wil onthouden dat het nog steeds geruchten zijn, dus laat je niet laten meeslepen.