We hebben er lang over gepraat Halo 6 en veel fans hopen dat de 2018 misschien het juiste jaar is voor de komst, maar dat zal waarschijnlijk niet het geval zijn. We moeten hoe dan ook niet wanhopen 343 Industries het werkt nog steeds aan iets dat gebruikers zou kunnen verrassen. De informatie is door sommigen "nagemaakt" woorden di Jeff Easterling die, met een bericht om Gelukkig Nieuwjaar te wensen, als volgt sprak:

Welkom terug! Eerlijk gezegd weet ik niet of het meer een welkom is voor ons of u, maar dat is in ieder geval goed. De 2018 is gearriveerd en daarmee de belofte van nieuwe leuke afleveringen en avonturen die moeten worden ondernomen. Nee, niet die avonturen, maar toch een heleboel andere sensaties, waarvan sommigen je misschien meer verbazen dan anderen.

We hebben geen officiële aankondiging en misschien zijn de hoop meer dan noodzakelijk, maar van deze woorden we kunnen zeker iets verwachten in deze 2018, hoewel ze waarschijnlijk niet zullen zijn de avonturen van Halo 6.