Het multiplayer-spel Sea of ​​Thieves zal later in januari een gesloten bèta introduceren; om het de dev te verklaren een officiële aankondiging.

De gesloten bèta van de titel door Rare begint bij 13 nu Italiaans 24 januari 2018, en duurt tot negen uur in de ochtend van de 29 januari. De bètaversie is helaas geen volledige vooruitblik op het spel: de toegekende toegang is in feite limitato, met als doel het verrassingselement te behouden voor de laatste lancering van de game, die op 20 in maart zal plaatsvinden.

Als u bent geregistreerd bij Sea of ​​Thieves Insider-programma Zelden vóór december 2017, zul je hebben gegarandeerde toegang bij de gesloten bèta. Als alternatief heeft u hier toegang toe het vooraf bestellen van het spel. Als u de pc-versie wilt spelen, hebt u een Xbox Live-account nodig; als je echter op Xbox wilt spelen, heb je het Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig. Als u aan deze vereisten voldoet, kunt u de client downloaden qui.