Een spel dat niet wil sterven: Grand Theft Auto V blijft veel verkopen en veel van dit succes is ook te danken aan Grand Theft Auto Online, wat de titel vrijwel oneindig maakt.

Zelfs vandaag, vier jaar na het debuut, is het spel van Rockstar Games maakt record op record: met een officiële post op zijn eigen blog, heeft het softwarebedrijf dat aangekondigd de 2017 was het beste jaar voor GTA en in december was er de grootste toestroom van spelers op de servers.

GTA Online

Een van de redenen hiervoor zou de verrassingspublicatie van vorige maand van de update kunnen zijn Shot van de Apocalyps; we hebben geen exacte nummers met betrekking tot de aangesloten gebruikers, maar het succes is voorspelbaar, aangezien GTA V altijd aanwezig is bij de meest gespeelde titels op Steam en Xbox Live.

Misschien is Grand Theft Auto VI in ontwikkeling, maar zolang Rockstar kan rekenen op het enorme succes van GTA V en de online component ervan, kunnen we gelukzalig wachten.