deE3 2017 heeft de terugkeer geratificeerd van een grote franchise zoals die van Metroid, zowel in zijn draagbare versie met Metroid: Samus Retourneren (vorig jaar al gepubliceerd op 3DS) die vooral Metroid Prime 4, komt eraan Nintendo Switch.

Maar blijkbaar Nintendo wil profiteren van de hype gemaakt op de saga en blijkbaar, volgens een lid van NeoGAF, wat een nieuw hoofdstuk van Metroid in 2D bevindt zich al in de beginfase van de verwerking, toegewezen aan een extern ontwikkelingsteam, met name een sterke respons die heeft gehad Samus Retourneren op de markt.

Metroid
Heeft iemand van jullie deze editie gekocht?

Uiteraard is dit slechts een gerucht, maar de bron is vaak in staat geweest om toekomstige releases van andere titels nauwkeurig te voorspellen.

Het leuke is dat tussen de nieuwste titel in de serie en Samus Retourneren we moesten wachten op bijna 10-jaren, terwijl we nu 3-titels konden vinden binnen maximaal 18 maanden.

En je bent voor of tegen de "sla de spijker totdat hij heet is? "