Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om verkochte spellen en het relatieve te zien Seizoenspas, waarmee je alle huidige en toekomstige DLC kunt kopen op een tijdstip dat wordt vrijgegeven. Blijkbaar zal het niet zo zijn God of War uitgang aan PlayStation 4; Maar let op dat dit betekent niet dat er geen aanvullende inhoud zal zijn maar veeleer dat deze niet talrijk zullen zijn of nog niet in de plannen van het softwarehuis zitten om er een seizoenspas van te maken.

Om aan te kondigen dat het was Cory Barlog, directeur van de saga, via een tweet van zijn officiële rekening:

Een andere titel zonder Seizoenspas maar toen, zes maanden na de release, had hij een DLC, bijvoorbeeld Horizon Zero Dawn, daarom de mogelijkheid om extra inhoud voor de toekomst te zien God of War ze zijn zeker aanwezig.