In het begin waren ze de amiibo, nu zijn ze dat Totaku: Sony heeft inderdaad besloten om wat te produceren mini-actiefiguren die enkele videogamepictogrammen uit de geschiedenis vertegenwoordigen PlayStation, hoewel anderen in de toekomst kunnen komen.

De Totaku, in tegenstelling tot de amiibo, ze zullen geen nuttige functie hebben in het spel geen NFC-chips in zich hebben; ze zijn gewoon goden verzamelobjecten daarom toegewijd aan fans van PlayStation-games.

Totaku

De eerste serie, zoals je kunt zien aan de afbeelding, bestaat uit zes delen: we zullen de jager di bloodborne, Crash Bandicoot van de gelijknamige serie en terug in de mode met Crash Bandicoot N'Sane Trilogy, Heihachi di Tekken, PaRappa de Rapper, The Sackboy di LittleBigPlanet en Feisar shuttle di Wipeout.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, aangezien dit op de Amerikaanse markt zal worden vastgesteld 9,99 dollar; we hopen dat we in Italië ook de Totaku voor zo'n handige prijs.