Enige tijd geleden werd aangekondigd dat de komst, in de 2018, van Harry Potter: Hogwarts Mystery, een avontuur voor mobiele apparaten waarin, in de schoenen van een student van de school van magie en hekserij, we ons schoolleven moeten aangaan tussen vriendschappen, lessen en gevechten.

De titel is nu beschikbaar om te downloaden voor Android-apparaten dankzij de APK die kan worden gedownload op de portal APK Mirror (een veilige en betrouwbare bron, hoewel het downloaden van apps en games buiten de Play Store een groter risico inhoudt); wat je gaat starten, is een versie bèta van het spel maar dat is het, uit wat we zouden kunnen proberen volledig functioneel, een teken dat de officiële release in geen geval lang zou mogen duren.

Harry Potter: Hogwarts Mystery, tenminste in deze APK, is binnen Engelse taal en lijdt aan wat lichte vertraging; gezien de zeer verhaalgedreven aard, die verschillende richtingen op basis van onze keuzes neemt, hopen we de definitieve versie voor iOS e Android worden vertaald in onze taal.

In de tussentijd, als je nieuwsgierig bent om het te proberen, kun je Diagon Alley al kopen en de pratende hoed door laten glippen; Van welk huis ben je?