Dragon Ball FighterZ hij is gisteren officieel aangekomen en is al een manie; door velen beschouwd als de beste vechter op basis van de manga van Akira Toriyama, het rooster zal zeker worden uitgebreid met tijd door DLC en we hebben waarschijnlijk al de namen van wie er zal worden gekozen.

Volgens de datamaker die de code van het spel analyseerde, dragen sommige strings de namen of namen van Broly, Bardock, Zamasu, Vegetto (waarschijnlijk in de SSJ Blue-versie), Koeler, C-17, Goku e vegeteren niet getransformeerd in Super Saiyan.

Naast de personages zijn ze gevonden twee nieuwe manieren dat zou in de toekomst moeten aankomen, de Z Unie e Z League maar we hebben geen informatie.

Het enige dat we hoeven doen is wachten op nieuws van Bandai Namco e Arc System Works om te weten te komen of dit de eerste nieuwigheden zijn van eigenlijk Dragon Ball FighterZ en wanneer we ze kunnen hebben.