Monster Hunter: de wereld is eindelijk uit, tenminste op consoles. Het duurt even voordat de pc-versie arriveert alleen in het najaar - maar in de tussentijd kun je jezelf troosten met de launch-trailer voor de Xbox One- en PS4-versie. De trailer is kort, maar prachtig.

Is het niet de eerste trailer Monster Hunter: wereld die ons verbaast, maar het is zeker een van de beste. Naast een snelle blik op het landschap, concentreert de trailer zich op wat ons het meest interesseert in het spel - de monsters, de meerdere manieren waarop ze ons kunnen doden, en de tools waarmee spelers voor cake kunnen maken, alleen of in een coöperatie . Eigenlijk alles wat Monster Hunter: World maakt tot wat het is, in minder dan een minuut.

Als je besloten hebt om meteen in het spel te duiken, vergeet dan niet om die van ons te bekijken instructies voor gebruik!

Het pad van Monster Hunter: World stopt hier niet. Naast de pc-uitvoer heeft het spel een gedefinieerd programma voor content na de lancering. De pc-versie is beschikbaar in het najaar 2018.