Xbox Game Pass Het is een nieuwe dienst die elke maand spelers een catalogus van meer dan honderd titels aanbiedt om te spelen wanneer ze maar willen. Het ding is zeer succesvol geweest, op zijn minst in de media, en is terug op het onderwerp Phil Spencer.

Door tweets in reactie op sommige gebruikers, legde het hoofd van de Xbox-divisie dat uit er is veel interesse van verschillende studies die willen observeren hoe de service zal evolueren. Microsoft is van plan om te beginnen met zijn first-party games, maar het doel is om het ding uit te breiden naar anderen:

We praten over de service, hoe dit van grote waarde is, een abonnement en een nieuw model dat mogelijkheden voor creativiteit zou kunnen bieden, vooral voor spellen voor één speler:

Phil Spencer zegt vervolgens dat Oudere games dan de originele Xbox zullen ook in de toekomst compatibel zijn, zelfs als deze langzamer zijn dan die voor Xbox 360:

Het uitgangspunt om ervoor te zorgen dat Xbox Game Pass allemaal worden ze een dienst van kwantiteit en kwaliteit; We hopen echt dat Microsoft en de verschillende softwarebedrijven zich inzetten om op de lange termijn een uitstekend product aan consumenten te bieden.