Ze zijn nu weg twee en een half jaar sinds de lancering van Fallout 4, maar de RPG van Bethesda gaat door om mensen over zichzelf te laten praten en om nieuws te verzinnen, van Virtual Reality tot de constante publicatie van nieuwe mods. In dit geval hebben Bethesda en Steam aangekondigd een gratis weekend voor Fallout 4: de game is speelbaar gratis op Steam dit weekend.

De exclusieve promotie begint op Steam Donderdag 1 februari, en zal doorgaan tot zondag 4 februari. Steam heeft aan alles gedacht: als de gratis uitvaltest positief op je zou indruk maken, kun je ervan profiteren sconto dat zal van invloed zijn op het spel, beginnend vanaf februari 4. De basisversie zal op 33% korting zijn, terwijl de Game Of The Year-editie zal zijn korting van 40%. Een extra prijsverlaging van 50% wordt toegepast op de seizoenspas.

Naast pc is Fallout 4 ook beschikbaar op Xbox One en PS4.

Fallout 4
Fallout 4 heeft nog een lange weg te gaan