Dat van deze uren kan een sensationeel nieuws zijn voor de videogamemarkt (voor jou de zin als het positief is of niet): volgens sommige geruchten, gerapporteerd door Veelhoek, de kolos Microsoft hij zou denken koop Electronic Arts, Klep e PUGB Corp. proberen de kloof met concurrenten te dichten en aantrekkelijker voor de consument te lijken.

Dit zou meer dan haalbaar zijn, hoewel de kosten enorm zouden moeten zijn: het bedrijf Redmon heeft er één liquiditeit van ten minste 130 miljard dollar en dat van Electronic Arts, getaxeerd rond 35 miljard, zou niet zo'n onmogelijke aankoop zijn; tegelijkertijd moet de hoge waarde van Valve en het bedrijf erachter gecombineerd worden PlayerUnknown's Battlegrounds, dat op miljoenen spelers over de hele wereld kan rekenen.

Microsoft

Het gaat duidelijk over gerucht maar de woorden van Phil Spencer, volgens welke "het bedrijf zal meer investeren om meer first party-content te hebben"Lijkt te bevestigen deze geruchten; er zijn veel analisten die het ding positief zien, tenminste voor Microsoft, sinds nu het verschil in positie in de markt met PlayStation 4 is enorm.

Als we dan denken dat de huidige president Satya Nadella hij was degene die deovername van Mojang e con esso Minecraft voor 2,5 miljarden dollars, kunnen we begrijpen hoe effectief het huidige Microsoft geneigd is om uit te breiden met acquisities die al "getest" zijn in het veld.