Zelfs geen warp pipes kunnen spelers helpen te finishen Super Mario World in minder dan een minuut, een bedrijf dat een speedrunner nu heeft voltooid.

De speedrunner SethBling "Is afgelopen" Super Mario World in rechtvaardig 54 seconden met behulp van een methode die bekend staat als "Willekeurige uitvoering van de code". Kort gezegd, de speler voert bepaalde acties uit in het spel om zijn geheugen te manipuleren en de aftiteling te laten verschijnen.

Met enkele knoppen op vier controllers via twee multitap-accessoires, manipuleert Sethbling het geheugen met de controller-ingangen om een ​​specifieke code uit te voeren. Met een glitch over enkele koopa-troopers springen en de Yoshi-blokken repliceren, voert hij precieze pixelbewegingen uit om de eindpunten te bereiken. SethBling legt de truc tot in detail uit in zijn YouTube-video, kijk maar!