Dragon Ball FighterZ is een succes, door velen beschouwd als een van de beste vechtspellen in de geschiedenis en zeker de beste set in het universum gemaakt door Akira Toriyama. Ondanks de grote zorg die de ontwikkelaars en de DLC's in de toekomst krijgen, momenteel het rooster bevredigde niet iedereen, met enkele sleutelfiguren, of een alternatieve vorm van hen, afwezig.

gelukkig de modders gingen aan de slag onmiddellijk en op de pc-versie je kunt al een aantal aangepaste skins downloaden die degenen die nog steeds hun favoriet zijn niet zal bevallen onder de speelbare personages.

Dragon Ball FighterZ

Op de site fighterzmods het is in feite mogelijk om verschillende mods te downloaden, inclusief diegene die je zullen toestaan ​​te gebruiken Vegeta in zijn Saiyan-pantser, Goku in basisvorm e Super Saiyan 3, Diepvries op maximaal vermogen, Gotenks en Gohan baby in basisvorm, Baby Vegeta en vele anderen.

Het is duidelijk dat dit de enige schillen zijn van bestaande personages, de zettenreeks is identiek aan de basisjager, maar degenen die niet kunnen helpen maar een bepaald personage voor het moment gebruiken, zullen hier genoegen mee moeten nemen.