Lawaai dag voor Nintendo Switch: na de vermeende aankomst van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy in 2018 en een nieuw hoofdstuk van de serie in 2019, ook een andere historische saga met in de hoofdrol de stemmen, die van Call of Duty.

Op je profiel TwitterIn feite Marcus Sellars hij had het over het nieuwe hoofdstuk van de schutter waar hij mee terug zou moeten komen Black Ops 4, zoals in het verleden al werd verondersteld, met het nieuws dat dit hoofdstuk het licht zou moeten zien ook op de Nintendo hybride console.

Call of Duty: Black Ops 4 zou dat zijn ingesteld in de moderne tijd en de versie voor de Japanse hybride console zou de ondersteuning voor DLC, HD Rumble en bewegingssensoren; er zijn uiteraard geen bevestigingen en deze informatie moet als volgt worden opgevat gerucht, maar het recente verleden van de insider is een goed voorteken dat Marcus Sellars het bestaan ​​heeft onthuld Nintendo Labo e Dark Souls Remastered kort voor de eigenlijke aankondiging.

Reacties

antwoorden