Eindelijk zal "inkomende prijzen voor Nintendo Switch" op de My Nintendo iets concreets worden. Het Japanse bedrijf heeft via de verschillende sociale kanalen aangekondigd dat het vanaf maart mogelijk zal zijn om hun gouden punten om te zetten in credits om titels te kopen in de eShop van Nintendo Switch.

De conversieratio is 1 cent per goudpunt en, zoals altijd, is de geldigheid van de punten twaalf maanden; het geconverteerde krediet kan ook als verschil worden gebruikt als we niet genoeg geld op de kaart hebben die aan onze account is gekoppeld en alle aankopen kunnen worden gedaan via de console eShop of vanaf de site.

De conversieratio van onze aankopen in goudpunten heeft een wijziging ondergaan: elke aandelen gekocht op eShop geven 5% van de waarde van het spel in gouden punten, terwijl fysieke spellen het 1% van goudpunten zullen geven, berekend op basis van de prijs van hetzelfde game op eShop; voor alle details kun je de aankondiging lezen op de officiële Nintendo-site.