Ubisoft kondigde de komst van aan vijfde seizoen di voor Honor getiteld DeHij was van de wolven. In plaats van nieuwe personages, zal dit seizoen gericht zijn op het brengen van grote veranderingen in de balans van verschillende vechters, nieuwe verbeteringen aan de kwaliteit van de titel en wat misschien wel het meest verwachte kenmerk is van alle spelers: ondersteuning voor dedicated servers. Een beweging vergelijkbaar met wat al bereikt was met Rainbow Six Siege.

The Age of the Wolves start de 15 in februari, maar niet alle beloofde functies bereiken de dag. De speciale servers voor PvP-modi komen kort daarna, de 19 februari, maar alleen op pc. Wat Playstation en Xbox One betreft, we zullen moeten wachten.

Deze functie vervangt de zwakke peer-to-peer-infrastructuur van het spel en moet de meeste problemen met betrekking tot NAT en de synchronisatie die optreedt telkens wanneer een of meer spelers het spel verlaten, elimineren.

De rest van het seizoen brengt ook een herziene trainingsmodus die de spelers veel van de mechanica van de game, de beste beloningen en een reeks evenementen zal leren.