Dag om te onthouden (tot die waarin de releasedatum definitief bekend wordt gemaakt) voor alle fans van Koninkrijk Hearts III: tijdens de D23 Expo Japan 2018, square Enix heeft een nieuwe gepubliceerd aanhangwagen van de derde aflevering naar PlayStation 4 en Xbox One.

De belangrijkste nieuwigheid is de bevestiging van een van 's werelds meest besproken in de afgelopen maanden: het universum van Monsters & Co. zal aanwezig zijn in Kingdom Hearts III en dezelfde Sora, Pippo en Donald, zoals gebeurde in andere werelden in het verleden, zullen een metamorfose ondergaan die hen vergelijkbaar maakt met de bewoners van die wereld. In de praktijk zullen ze ook monsters worden.

Een spectaculaire trailer, die niets anders doet dan ieders hype voeden; de E3 2018 is de juiste gelegenheid om de releasedatum te hebben, tot die tijd moeten we dit "regelen".