Het is zeker een van de meest verwachte games van deze 2018, de terugkeer van Kratos in een meer volwassen versie God of War zal een nieuwe piek markeren voor PlayStation 4 en Sony heeft besloten om veel aandacht te besteden aan deze titel door een marketingcampagne op het hoogtepunt uit te voeren.

Vergeet normale televisie-advertenties, of banners op internet, het Japanse bedrijf heeft van een NBA-veld een groot scherm gemaakt waarop een korte maar intense promotiefilm kan worden geprojecteerd.

https://youtu.be/jaX_2QkZqMc

Voor het begin van een basketbalspel in Oakland, wordt plotseling al het parket veranderd in een zwarte rechthoek die vervolgens de trailer begint uit te zenden die speciaal door Sony is gemaakt; niet dat een spel zoals God of War Ik heb het veel nodig, maar een dergelijk groot publiek betrekken is altijd erg vruchtbaar.