Nieuws van een paar dagen geleden is dat de Nintendo hij was een geanimeerde film van begonnen Mario in samenwerking met de studio die hij heeft gemaakt Despicable Me, maar vooral ik minions, Namelijk Illumination Entertainment.

Maar het is blijkbaar niet zo zeker dat de film het licht zal zien: Shigeru Miyamoto, producent van de film, zei dat hoewel contacten met deVerlichting Enterteinment ze zijn al een paar jaar aan de gang, er wordt niet gezegd dat het project werkelijkheid wordt, vooral als het script niet voldoet aan de kwaliteitsniveaus die vereist zijn door Nintendo.

Dus op dit moment is alles nog steeds in definitie, maar het plan van Nintendo is om uiteindelijk de film van vrij te geven Mario voor Tokyo 2020 Olympics, een periode waarin Big N ook de speeltuin hoopt te openen "Super Nintendo Land"In Japan.

Als het resultaat daarentegen vergelijkbaar zou zijn met dat van 1993, met Bob Hoskins in de rol van Mariomisschien is het beter om te blijven zoals we nu zijn. Sterker nog, van die geweldige flop, Nintendo is altijd terughoudend geweest om zijn meest iconische personages naar het grote of kleine scherm te brengen, zoals blijkt uit het feit dat het Japanse huis het aanbod van Netflix om een ​​tv-serie te produceren op basis van Zelda.

Maar de producten Nintendo nu maken ze deel uit van de populaire cultuur van elke dag, zozeer zelfs dat volgens een analyse van de marketingexperts van het bedrijf het lijkt alsof nu mensen (voor de enkelingen die ze nog niet kennen) de wereld ontdekken van Mario & Co. van merchandising en niet via videogames, wat ertoe leidt dat TV en cinema de natuurlijke evolutie van het merk zijn.

Er zal een trendverandering of een beleid van Nintendo zal het hetzelfde blijven? We zullen het snel ontdekken, aan de andere kant kun je je speerpunt niet verbranden met een product van slechte kwaliteit.