Welke betere console, zo niet Nintendo Switch kunnen spelen haardplaat in beweging, waar we maar willen? Natuurlijk is het op dit moment mogelijk om het met smartphones en tablets te doen, maar het zou geweldig zijn om te profiteren van het grote display van de Japanse hybride en een dergelijk spel in je catalogus te hebben.

Helaas echter Blizzard ha gedeclareerd dat er is geen Switch-versie van Hearthstone, althans voor het moment. De redenen zijn niet verklaard, maar je moet wel denken dat een titel die zo wordt gemarkeerd door online multiplayer, niet geschikt is voor een laptop die geen verbinding met internet kan maken zonder de aanwezigheid van een wifi.

haardplaat

Hoewel met kleinere schermen smartphones (waarop Hearthstone beschikbaar is om te downloaden) de mogelijkheid hebben om te profiteren van het dataplan van hun sim om online te spelen, wat essentieel is voor het spel Blizzard; tetheren met Switch zou een kans zijn, maar alles zou behoorlijk omslachtig zijn.

Wie weet of op een dag het softwarebedrijf zijn stappen zal terughalen, geholpen door het succes van de console, en hoe dan ook haardplaat op de Nintendo Switch.