Het middeleeuwse rollenspel Kingdom Come: Deliverance wordt morgen vrijgegeven voor pc, Playstation 4 en Xbox One met een grote patch van de eerste dag.

De download is gevonden op PS4 en laten we er goed over praten 28.7GB downloaden, we weten niet of hetzelfde ook voor Xbox One zal gelden.

Op Steam is de patch in plaats van 20 GB, maar het zal waarschijnlijk morgen worden samengevoegd met de download van het spel.

"De realiteit achter de ontwikkeling van een game is dat de voltooide versie van de game daadwerkelijk klaar is nadat de game is uitgebracht," zei hij Martin Klima, uitvoerend producent - "We konden deze keer hebben gebruikt om wat rust' te krijgen, of om extra content te creëren om te verkopen als DLC, maar we zijn terug op ons werk om de versie die zal worden vrijgegeven verbeteren."

"De resultaten zijn duidelijk: de speurtochten zijn meer gebalanceerd, de progressie van de RPG is beter, de game loopt beter en elk aspect van de game is beter gedefinieerd. Het nadeel is natuurlijk dat het meer ruimte op uw schijven zal gebruiken. Het zal een tijdje duren om de patch te downloaden en het is jammer. Maar nogmaals, we zijn ervan overtuigd dat na vier jaar een beetje langer wachten loont. Geloof me, we zullen je de geweldige ervaring geven die je verdient! "