Kingdom Come: Deliverance heeft zeker gehad een groot debuut, ondanks de onvermijdelijke problemen van spenen dat hem trof. Deep World's open wereld RPG heeft aangetrokken geen onverschillige cijfers van spelers, vooral gezien het feit dat het een indie is, die zeker niet bedoeld was om een ​​bijzonder groot publiek aan te spreken. De mijlpaal wordt bevestigd door de verkoop: Koninkrijk Zoals het inderdaad heeft verkocht nou 400.000 kopieert sinds de release, een paar dagen geleden.

De aankondiging werd gedaan door de spelregisseur Daniel Vávra, tijdens een interview cop de publieke omroep van de Tsjechische Republiek .Vávra bepaalde dat Koninkrijk Komen: Bevrijding verkocht 300.000 kopieert op Steam, waaraan aanvullende fysieke 100.000-kopieën moeten worden toegevoegd. Andere gegevens zijn nog belangrijker: op de dag van lancering, Kingdom Come: Deliverance was de best verkochte titel op Steamen zijn in dezelfde periode de top vijf van de meest gespeelde videogames op het Ventielplatform binnengegaan.

Vávra maakte ook van de gelegenheid gebruik om te beweren dat Deep Silver zal een aantal spelsystemen bekijken op grote schaal bekritiseerd, zoals het reddingsysteem.