Dragon Ball Super komt ten einde of, in ieder geval, tot een lange pauze en zal binnenkort introduceren wat misschien wel het sterkste personage is dat ooit in het multiversum van Akira Toriyama; de krijger in kwestie is de uiteindelijke vorm van Goku Ultra Instinct en natuurlijk, voor degenen die de verrassing niet willen verpesten, raden we aan om niet verder te lezen.

Het laatste nummer van V-Jump heeft inderdaad aangetoond dat de definitieve Migatte No Gokui ook binnenkomt Dragonball Xenoverse 2, wat zichzelf bevestigt als de perfecte game voor liefhebbers van manga / anime die zich meer richten op de fans dan op de echte concurrentie (in dat geval is het beter om richting FighterZ). Volgens het tijdschrift zal het karakter van Goku Ultra Instinct doorkomen in de selectie een DLC van de kosten van 1200 yen (ongeveer 9 euro), hoewel er op dit moment geen verdere details zijn zoals de datum van distributie.

Wachtend op andere informatie, hieronder kunt u zien wat het zal zijnuiterlijk van Goku Ultra Instinct.