Het is een tijdje geweest, en toch Civilization 4 blijft een van de mijlpalen in de geschiedenis van stemrecht getekend door Firaxis. In het geval je het hebt gemist, heb je de mogelijkheid om supload Civilization 4 gratis - tenminste, als u geregistreerd bent bij Twitch Prime.

Het is niet het eerste spel dat wordt beschikbaar gesteld aan gebruikers van de Twitch Prime-service: onlangs is het onder meer aangeraakt bij de eerste Devil May Cry. Het is genoeg om een ​​gratis exemplaar in te wisselen bezoek de Twitch-pagina van het spel, zelfs als - net als de eerder gegeven titels - het nodig zal zijn om de app te hebben Twitch Desktop om daadwerkelijk te kunnen spelen. De Twitch-pagina van 4 Civilization is qui.

Gebruikers van Twitch Prime kunnen dat zie inhoud zonder advertenties, toegang hebben tot kortingen voor videogames die op Amazon zijn gekocht en andere diverse voordelen. È ook mogelijk verbind uw account met Amazon Prime.