De film aan sonisch heeft een officiële datum en de film, geproduceerd door Hoogste komt op onze schermen November 15 2019. 

Maar was het echt nodig? Waarschijnlijk niet, maar nu kunnen we niets doen.

Het was al aangekondigd in de 2016 door Sega, maar na een eerste keer terugkeren naar de 2018, hier is de definitieve datum die de uitgang nog een jaar verplaatst.

De film zal een mix zijn van animatie en live-actie, zelfs als op het moment dat de plot (CORRI SONIC CORRI !!) en de cast nog onbekend zijn.

Wat we al weten is dat de regisseur zal zijn Jeff Fowler, in zijn debuut achter de camera in een speelfilm. In de 2004 regisseerde hij de geanimeerde short Gopher brak met wie hij een Oscar-nominatie ontving, in samenwerking met de Blur-studio.

De filmproducent van sonisch, Neal H. Moritz, heeft achter een franchise zoals die van De snelle en furieuze, terwijl het script van de film zal worden bewerkt door Pat Casey e Josh Miller, duo die de Fox-show heeft gemaakt Golan The Insatiable

Vertel me wat je wilt, maar de hype voor dit project is onder nul: met rust gelaten deze arme iconen van video games, zelfs Mario hij vraagt ​​nog steeds om genade (en misschien zal hij het opnieuw vragen!).

VERGEET NIET!