In samenwerking met Blizzard, Trekken kondigde vandaag een reeks in-game prijzen aan die verdiend kunnen worden door kijkers van de Overwatch League die in de chat schrijven of gewoon een hele game live kijken, in een poging om kijkers aan te moedigen zoveel mogelijk te blijven.

Zoals gerapporteerd door The Verge, kijkers die de chat opfleuren (met behulp van geanimeerde emotes die met echt geld zijn gekocht) tijdens een game, zullen de mogelijkheid hebben om exclusieve Overwatch-items te verdienen, zoals zeldzame of emote skin. Typhus vereist echter dat kijkers bits kopen, een betaalmiddel voor aankopen op Twitch en wordt meestal gebruikt om streamer tijdens een uitzending te ondersteunen.

De kijkers die een volledige live-uitzending bekijken, krijgen de kans Gettoni League te verdienen, een virtuele valuta in Overwatch die wordt gebruikt om specifieke skins te kopen die zijn toegewijd aan de verschillende teams in de race.

Om tokens te verdienen, moeten kijkers hun account linken Battle.net naar uw account Trekken.