De 4 maart, verkiezingsdag, komt eraan en wekenlang horen we de verschillende politici praten over hun programma's en waarom we op hen moeten stemmen in plaats van op de andere partijen. Onder de verschillende televisieshows en rally's op het plein zien we vaker een verbale strijd en waarschijnlijk de laatste vechtgame voor dit iOS e Android: Italiaanse politieke uitdaging.

Het spel zal ons in de schoenen steken van een van de beroemdste Italiaanse politici in een gevecht één tegen één; de grafische sector is in 2D en zal zeker niet je smartphone uitpersen, maar de ironie waarmee alles wordt gerealiseerd is merkbaar, met verschillende speciale opnamen vergelijkbaar met de verschillende personages (Berlusconi lanceert het geld, Meloni de Italiaanse vlag enzovoort), met de meest herhaalde zinnen, tot uitputting, van onze geliefde helden.

In de selectie vinden we Mussolini, Alfano, Grillo, Meloni, Di Maio, Bersani, Gasparri, Salvini, Renzi, D'Alema, Sgarbi, Raggi, Fedeli, Berlusconi en Grasso en we hebben geen in-app-aankopen; het geheel wordt feitelijk ondersteund door reclamebanners. Kortom, als je niet kon wachten om Italiaanse politici zichzelf aan hen te zien geven, Italiaanse politieke uitdaging voor Android e iOS het is wat goed is voor jou.