Een van de videogames het meest verwacht van de 2018 terug naar om over zichzelf te praten: dit is het Detroit: Word Human, de thriller ondertekend door Sony en Quantic Dream. Na lang wachten heeft Sony er inderdaad een aangekondigd definitieve datum voor de lancering van de game: Moge de 25 2018.

Om te onthullen was het hetzelfde David Cage, projectdirecteur en oprichter van Quantic Dream, met een post op de PlayStation-blog. Cage heeft gedefinieerd Detroit: Word Human zoals de zijne meer ambitieus werk, en beloofde een game-ervaring onvoorspelbare en elke keer anders. Met een script van via 2000-pagina's, het spel - dat drie robots volgt aan het begin van een mogelijke revolutie van de androïden - het uitgangspunt om de visie van David Cage te realiseren lijkt er allemaal te zijn.

Detroit: Word Human Mei 25 wordt uitgebracht als exclusief voor het 4 PlayStation.

Reacties

antwoorden