Je zou graag willen spelen Diablo III, misschien grafisch bijgewerkt, op Nintendo Switch? Geruchten hebben lang gesproken over een versie van het spel Blizzard voor de Japanse hybride, maar tot nu toe werd nooit over het softwarehuis gesproken.

Met een mysterieus tweetIn feite wenste Blizzard welterusten aan al zijn volgers, en publiceerde een gif met het typische gezicht van Diablo III dat fungeert als een nachtlampje dat is uitgezet en vervolgens weer aan. De lamp wordt in een schakelaar gestoken natuurlijk, en dit deed ons meteen denken aan Nintendo Switch, sindsdien de naam van de console vertaald in het Italiaans betekent gewoon "omschakelen".

Een eenvoudig toeval? Misschien voeden de hoop fantasieën te veel op? We moeten gewoon wachten op officieel nieuws van Blizzard, maar de hoop te zien Diablo III bij Nintendo Switch op dit punt lijken ze niet zo ijdel.