Gewoon een beetje meer dan twintig dagen bij de lancering van Far Cry 5, het langverwachte nieuwe hoofdstuk in de Ubisoft-serie. Voor degenen die niet van wachten houden en hen willen bedriegen met wat meer inhoud, is het nu beschikbaar Binnen de poort van Eden, een film over Far Cry. Je kunt het zien Amazon Prime.

Binnen de poort van Eden is een film die een half uur duurt en rangschikt als voorloper van Far Cry 5. Hieronder volgen drie vloggers die bezig zijn met het maken van een documentaire over aanbidding wie zal dan doen van schurk in het spel, precies dat van Eden's Gate. Eens "gast" van de cultisten, zullen vloggers het twijfelachtige plezier hebben om ook hun leiderschap te kennen.

De film zal zichtbaar zijn gratuitamente voor mensen met een Amazon Prime-account. Wat het spel betreft, het komt eruit op pc, PS4 en Xbox One de 27 maart; vier weken later volgen ze i bonus inhoud van de seizoenspas.