Grand Theft Auto V is vijf jaar geleden op de markt gekomen en is nog steeds een van de meest gespeelde titels dankzij de enorme gemeenschap van modders en vooral voor de online game die het spel maakt Rockstar Games vrijwel oneindig.

Het softwarehuis zal echter denken aan zijn opvolger, vermoedelijk genaamd GTA VIen het YouTube-kanaal De Know juist in deze uren onthulde hij wat zou moeten zijn sommige lekken in verband met dit nieuwe hoofdstuk. Hoewel er geen officiële informatie is, heeft The Know een aantal keer geanticipeerde mededelingen geopenbaard die vervolgens waar zijn, zoals die van bloodborne e Dark Souls IIIdaarom is een minimum aan geloofwaardigheid juist om het toe te staan.

Momenteel zou GTA VI bekend zijn onder de codenaam van Project Americas en het zou beschikbaar moeten zijn door 2022; de instelling zou tussen liggen Miami en Zuid-Amerika, terwijl het nog steeds onduidelijk is wat de historische periode zal zijn. De twee grote gebieden zullen nog steeds met elkaar verbonden zijn en, zoals duidelijk is, volledig verkend bij 360 °.

Het nieuws stopt hier echter niet: volgens het YouTube-kanaal zullen we voor het eerst in de geschiedenis van de serie een vrouwelijke hoofdrolspeler, hoewel het niet duidelijk is of dit laatste deel zal uitmaken van een groep karakters waarover we de controle kunnen nemen (zoals in GTA V) of dat het feitelijk de enige hoofdrolspeler zal zijn zoals in de vorige hoofdstukken.

Geen ontkenning of bevestiging door Rockstar Games; door deze informatie met de tang te nemen, kunnen we echter niet beginnen te fantaseren over het nieuwe Grand Theft Auto VI.