Na meer dan een jaar wachten, is Final Fantasy XV eindelijk kwam ook op de pc. Je kunt het vinden voor de prijs van 50 su Stoom en Oorsprong - en als je het voor 1 mei 2018 koopt, heb je een aantal leuke bonussen inbegrepen met je download. Voor de Steam-versie bestaat dit uit Kostuums met een halveringstijd thema, terwijl op Origin de kostuums een thema hebben De Sims.

Alsof dit nog niet genoeg was, is de pc-versie van deze langlevende titel ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor de modders, met een officieel moddingstool dat nog in ontwikkeling is - de releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Tot slot biedt Final Fantasy 15 voor de onzekere ook een demo die u gratis kunt proberen voordat u beslist of u wilt doorgaan met de aankoop of niet.

Final Fantasy XV heeft het zeker nogal wat weg gaan, met één lunga-serie van DLC gepland vanaf hier tot 2019. En dit is geen lied van de zwaan - naast de klassieke DLC-afleveringen overwegen de ontwikkelaars ook de mogelijkheid om andere soorten inhoud toe te voegen. We moeten gewoon wachten om meer te leren.