Na meer dan een jaar wachten, is Final Fantasy XV eindelijk kwam ook op de pc. Je kunt het vinden voor de prijs van 50 su Stoom en Oorsprong - en als je het koopt in mei 2018, heb je een paar leuke bonussen inbegrepen met je download. Voor de Steam-versie bestaat dit uit Kostuums met een halveringstijd thema, terwijl op Origin de kostuums een thema hebben De Sims.

Alsof dit nog niet genoeg was, is de pc-versie van deze langlevende titel ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor de modders, met een officiële modding-tool die nog in ontwikkeling is - de releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Eindelijk, voor het onzekere, biedt Final Fantasy 15 ook een demo die u gratis kunt proberen voordat u beslist of u door wilt gaan met de aankoop of niet.

Final Fantasy XV heeft het zeker een goede weg gaan, met één lunga-serie van DLC verwacht vanaf hier bij 2019. En dit is geen zwanenzang - in aanvulling op de klassieke DLC-afleveringen overwegen ontwikkelaars zelfs de mogelijkheid om andere inhoud toe te voegen. We moeten gewoon wachten om meer te leren.