Mark Hamill, de productieve acteur bekend voor het hebben geïnterpreteerd Luke Skywalker en stem geven aan de grappenmaker, toonde interesse in het spelen van een rol in de volgende reeks Netflix gewijd aan The Witcher.

Vorige week was de schrijver van The Witcher Lauren S. Hissrich hij deelde enkele details over veel van de personages van de show en, onder hen, de mentor en metgezel van Geralt, Vesemir, hij was afwezig.

Hij kwam terug om deze week te praten, toen Hissrich een Vesemir-schema deelde Twitter. Kort daarna zag iemand de overeenkomsten tussen Vesemir en de oude Jedi Luke Skywalker en stelde voor dat Mark Hamill de rol zou moeten spelen.

Hamill merkte de opmerking op en dus zei hij, ondanks het feit dat hij zich niet bewust was van de serie, dat hij Vesemir kon / moest interpreteren.

Hoe zou je het in zijn schoenen kunnen zien?