In een aankondiging die de fans van de saga zeker zal bevredigen, de spelregisseur di God van de oorlog, Cory Balrog, bevestigde dat het videogame exclusief op PlayStation 4 komt het zal geen microtransacties hebben.

Om precies te zijn, heeft Balrog bevestigd in een gesprek op Twitter, dus nogal kleurrijk. Een fan vroeg Balrog of God of War voor microtransacties zorgde, met bijvoorbeeld aandacht voor esthetische personalisaties van het personage, een indruk die de gebruiker in kwestie bevestigde met een screenshot van een gamemenu. Balrog hij antwoordde zo:

God of War

Dit nieuws gaat hand in hand met dat van ongeveer twee maanden geleden, wat bevestigde de afwezigheid van een seizoenspas in God of War. Dit betekent niet dat de titel van Sony geen enkele soort heeft extra inhoud, gewoon dat ze niet georganiseerd zullen zijn (of niet genoeg zullen zijn om een ​​seizoenspas te rechtvaardigen).

God of War zal worden gepubliceerd exclusief op 4 PlayStation de 20 van april 2018.