Klaar speler 1, de film geregisseerd door Steven Spielberg en gebaseerd op de bestsellerroman van Ernest Cline, zal in de bioscopen arriveren 28 maart en iedereen die het boek heeft gelezen, kan alleen maar wensen om te zien hoe alles in film omgezet kon zijn.

Voor degenen die niet weten waar we het over hebben, in Ready Player One zijn we op Aarde, in een toekomst waarin alles wordt vernietigd door de aanhoudende oorlogen en waarin de enige manier om een ​​"waardig" leven door te brengen, is om de dagen door te brengen nell'avanzatissima virtual reality Oasis. Op een dag is de oprichter van deze technologie echter verdwenen en als een erfenis kondigt aan dat iedereen depaasei verborgen in de oneindige werelden waaruit Oasis bestaat, zou het de meester worden. Op zoek naar dit paasei zijn natuurlijk veel, van eenvoudige mensen tot echte militaire organisaties en de ontwikkeling van alles, met citaten uit oude 80- en 90-videogames, toont een geweldig onderzoek van Ernest Cline.

Klaar speler 1

Om hulde te brengen aan grote klassiekers, is blijkbaar echter niet alleen het verhaal verteld in het boek en vervolgens nieuw leven ingeblazen in de film, maar ook hetzelfde posters: zoals je kunt zien in de galerij aan het einde van het artikel, we hebben er veel geweldige klassiekers revisited in key Klaar speler 1, met de protagonisten van het verhaal in de schoenen van hun avatars terwijl ze in Oasis zijn.

Kun je alle films herkennen?