Een nieuws dat ons zou kunnen laten dromen, denkend aan die derde hoofdstukken waar de hele wereld al jaren op zit te wachten, maar dat lijkt nooit in overweging te zijn genomen door Klep: het Amerikaanse bedrijf in feite zal zich meer inzetten voor de ontwikkeling en publicatie van titels, na een periode van vertraging.

Hetzelfde was waar Gabe Newell tijdens het perspresentatie-evenement artifact; Reager reageerde op de vragen van sommige journalisten en legde uit dat Valve zich lange tijd heeft gericht op "investeringen die nodig zijn voor de toekomst"Zoals Steam, maar wat de maatschappij nu is klaar om terug te komen met nieuwe games, in de eerste plaats zijn Artefact:

Artifact is slechts de eerste van een reeks games die zal komen. Ik denk dat dit als een interessant nieuws kan worden beschouwd, zoals Urra! Valve komt terug om spellen te maken!

Sterker nog, we weten niet veel, behalve dat Valve aan het werken is drie pc-spellen gewijd aan de HTC Vive; we zullen zien of Newell en zijn bedrijf in de toekomst iets nieuws zullen aankondigen, misschien behorend tot een serie waar iedereen al lang op zit te wachten.