Call of Duty: WW2 heeft onlangs een nieuwe thema-update ontvangen genaamd San Patrizio Keltische klaver operatie welke er een toevoegt undead goblin in de kaart.

De kleine man verschijnt willekeurig in de moduskaarten Deathmatch, Station, bevestigd moord en dominantie, aangekondigd door een lach. Als je hem kunt doden (een zware onderneming omdat het veel munitie vereist), zal het exploderen in een wolk van groene rook. Als de elf verschijnt, proberen de meeste spelers van beide teams hem te vermoorden. Wie erin slaagt de laatste slag te slaan, wordt beloond met alle drie scorestreaks.

Deze modus is beschikbaar in de openbare wedstrijden van de afspeellijst, tijdens het Operation Event: Celtic Clover en maakt het mogelijk dubbele ervaringspunten te ontvangen van 19.00 van 16 maart tot 19.00 van 19 maart.