Fortnite, na het ongelooflijke succes op PC e console, het komt ook aan Android ed iOS. Op dit moment is de game alleen beschikbaar als gesloten bèta op Apple-apparaten, maar is al begonnen met het beklimmen van de hitlijsten. Naast het zijn aan de bovenkant van de App Store-ranglijst als het populairste gratis spel, Fortnite heeft de tweede plaats in de best scorende spellen op Apple-producten. Candy Crush Saga staat nog steeds op de eerste plaats, maar Fortnite heeft games ingehaald zoals Clash of Clans, Clash Royale en Pokémon Go.

Volgens de iTunes-tabel is de titel van Battle Royale de vierde grootste app in de App Store, voorafgegaan door Netflix, Pandora en Candy Crush Saga.

De populariteit van Fortnite blijft groeien als het spel op meerdere platforms arriveert, zo veel zelfs dat epic Games aangekondigd Party Royale, een evenement gericht op beroemdheden die zullen plaatsvinden op Los Angeles tijdens deE3.