Na een korte zachte lancering vond plaats in Canada, de mobiele versie van DE BATTLEGROUNDS VAN PLAYERUNKNOWN het is nu beschikbaar in veel andere territoria.

De titel is nu ook beschikbaar in de Play Store van US, vermoedelijk een beweging door Tencent proberen een rem te zetten Fortnite Mobile, waarvan de gesloten bèta beschikbaar is iOS.

De ontwikkelaar beweert dat de titel in feite een complete en trouwe versie van het pc-spel is, altijd met honderd spelers binnen het eiland wiens doel het is om elkaar te doden. PUBG is de derde bestverkopende game in de geschiedenis van Steam en heeft een reeks records vernietigd, maar vreest nu dat Fortnite wordt ingehaald, wat onstuitbaarder lijkt dan ooit.

Als je de game wilt uitproberen, download je gewoon deAPK al volgende link en het bestand OBB da deze andere link. Het eerste bestand moet normaal worden geïnstalleerd (als de telefoon de installatie blokkeert, opent u deze gewoon instellingen, ga naar de sectie veiligheid en activeer de optie voor le ability bronnen / onbekende oorsprong) terwijl het OBB-bestand moet worden gekopieerd naar de Android / OBB-map. Als het niet aanwezig is, maak het dan gewoon.