Een gelukkige tijd voor Dragon Ball-liefhebbers: op zondag hebben we de laatste aflevering van de Super anime, gisteren werd een nieuwe film aangekondigd in december in Japan, en nu hebben we een trailer die een nieuwe mobiele game voor iOS toont en aankondigt en Android, die we deze zomer kunnen spelen: Dragon Ball Legends.

Uit de video kunnen we zien hoe het spel, vermoedelijk gratis te spelen, zal intense gevechten met gebruikers van over de hele wereld in realtime mogelijk maken, met rijke graphics en speciale op kaarten gebaseerde gameplay, die spectaculaire combo's, energieschoten en power-ups mogelijk zullen maken.

Binnen het verhaal zullen we ook een hebben nieuw personage rechtstreeks geboren uit het potlood van Akira Toriyama, evenals Goku, Vegeta, Freezer, Piccolo, Nappa en Pan. We hebben momenteel geen officiële releasedatum, maar het is mogelijk pre-register zowel in de App Store als in de Play Store om te kunnen profiteren van vele bonussen bij het afsluiten.