De Game Developers Conference was deze week erg interessant en Ubisoft maakte van de gelegenheid gebruik om officieel de opening van twee nieuwe studio's aan te kondigen: één a Mumbai, in India, en één advertentie Odessa, Oekraïne.

Deze onderzoeken zullen de aanwezigheid van het bedrijf in beide regio's versterken en kunnen kansen bieden voor lokale ontwikkelaars van videogames.

In de komende twee jaar het bedrijf zal 100-mensen inhuren om te werken in Ubisoft Mumbai, dat in juni wordt geopend en zal zij aan zij werken met ongeveer 750-medewerkers van Ubisoft. De twee studies zullen worden uitgevoerd in partnerschappen met lokale scholen zoals Intuit Lab en het Indian Institute of Technology in Mumbai.

"Ik ben heel blij dat onze aanwezigheid in het land groeit," zei Jeab-Philippe Pieuchot, directeur van beide Indiase studies, tijdens een persconferentie: "Onze ambitie is bij te dragen aan de ontwikkeling van het Indiase ecosysteem voor videogames, geflankeerd door in de buurt van de beste scholen en instellingen. "

Allo stesso modo, het nieuwe Odessa-team (Ubisoft zei dat de studio al operationeel is, maar nog steeds op zoek is naar werknemers van 60) lzal dicht bij Kiev's Ubisoft-studio zijn (en vele anderen) voor Ghost Recon-spellen.