Tijdens een recent rapport over de financiële resultaten van de 2017, de president van CD Projekt Adam Kiciński hij onthulde een aantal interessante details over Cyberpunk 2077. De maatschappij is nog niet klaar om zichzelf los te maken, maar nu weten we dat hetRPG futuristisch zal hebben klassen van karakters in plaats van een enkele protagonist.

Reagerend op een publieke vraag naar personageklassen en multiplayer-potentieel, zei Kiciński dat "Het is mogelijk om je personage te maken en ze zullen beschikbaar zijn in verschillende klassen".

Hij vervolgde:

"Met betrekking tot multiplayer zullen we allereerst spelers voorzien van een groot rollenspel met een enkele speler, zoals in The Witcher 3. Voor meer [uitbreidingen] voor het spel, hou ik niet van commentaar. Ik zeg niet dat dit niet het geval zal zijn, omdat we in het verleden al hebben gezegd dat we graag willen dat onze games in de toekomst online componenten gaan implementeren. "

Multiplayer is dus niet uitgesloten, maar het is onwaarschijnlijk dat het in de game wordt geplaatst tijdens de publicatie. Gevraagd naar de aanwezigheid van een modus Battle Royale, Kiciński was vaag.