Steins; Gate, de geliefde visuele roman, staat op het punt om er een te ontvangen deluxe versie. De titel komt met één in het westen aan nieuwe vertaling, volledig geanimeerd en met nieuwe verhaallijnen. Bovendien heeft de Switch een 8-bitversie met de chiptunes van het spel.

Spike Chunsoft aangekondigd verschillende titels voor het Westen op de GDC 2018 onder hen opvallen Steins; Gate Eilte dat zal opkomen PS4, schakelaar en stoom. Er zijn nieuwe verhaallijnen geschreven door Zero Escape en zal worden vergezeld door DLC op de Steam-versie, zelfs als je nog steeds niet weet waar ze over gaan.

Steins; Gate Eilte wordt volledig geremastered met scènes uit de anime, waardoor een nieuwe en zelfs meer meeslepende ervaring ontstaat. Voor degenen die onbekend zijn met Steins; Gate, volgt het het verhaal van een aantal technologie-liefhebbende studenten die per ongeluk ontdekken hoe het verleden te veranderen door het sturen van e-mails via een aangepaste magnetron. Het verhaal wordt steeds ingewikkelder wanneer ze ontdekken dat de SERN (alleen het onderzoekscentrum) betrokken is bij een complot om deze technologie in bezit te nemen om de wereld te domineren.

En hier is de trailer.