Nieuws thuis Square Enix: in deze uren is de opening van zijn nieuwe ontwikkelstudio aangekondigd, Lichtgevende producties, gevestigd in Tokio en geleid door Hakime Tabata, de beroemde gamedirecteur van Final Fantasy XV en andere hoofdstukken van de serie.

Het onderzoek bevindt zich nog in de kinderschoenen en dan zijn we op zoek naar belangrijke cijfers voor het personeel, ontwikkelaars die hun best kunnen doen voor Luminous Productions en voor toekomstige games; de slogan van het bedrijf is "De toekomst van de verbeelding begint hier"En we verwachten echt geweldige dingen.

Op dit moment is het Officiële site rapporten verschillende zinnen die de studie vertegenwoordigen, zoals "gebruik innovatieve technologie en creativiteit om de toekomst van gaming en entertainment te veranderen": We zijn erg benieuwd om te weten wat Hajime Tabata en Lichtgevende producties ze zullen zich in de toekomst wijden en als ze echt hun vaste leiders weten te respecteren.